Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του agift.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...

Η εταιρεία

Η Παπαπαύλου Α.Ε. ιδρύθηκε στις αρχές του 1967 από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Πολύ σύντομα καθιερώθηκε στο χώρο της διακόσμησης. Απαρτίζεται από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη, πρόθυμα και ικανά να σας εξυπηρετήσουν. Το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας καλύπτει όλη την Ελλάδα. Σταθερή αξία όλα αυτά τα χρόνια παραμένει η πίστη στη συνεργασία, η σχέση εμπιστοσύνης, η ταχεία εξυπηρέτηση και ο επαγγελματισμός. Άνθρωποι της εταιρείας αναζητούν σε όλο το κόσμο έπιπλα, υφάσματα, φωτιστικά, μπρούτζινα, πορσελάνες, εποχιακά κ.α. διακοσμητικά φροντίζοντας για την ποιότητα και την τιμή των προϊόντων.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Αγ. Γλυκερίας 37α στο Γαλάτσι, σε έκταση 5.000τμ. Το ανανεωμένο εκθετήριο καταλαμβάνει 600τμ και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί καθημερινά από τις 9.00 έως τις18.00 και κάθε Σάββατο από τις 9.00 έως τις 15.00. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Δίκτυα διανομής

Εντός Αττικής οι παραγγελίες αποστέλλονται με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας, με τους άρτια εκπαιδευμένους οδηγούς που φροντίζουν για την καθημερινή παράδοση των παραγγελιών.

Εκτός Αττικής οι παραγγελίες αποστέλλονται με συγκεκριμένα πρακτορεία ελεγμένα για την ποιότητα και τις τιμές των υπηρεσιών τους.

Το τμήμα εξαγωγών αναλαμβάνει αποστολές εντός η εκτός Ε.Ε. σε container ή group age.